Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ubuntu Tweak 0.8.0

Το Ubuntu Tweak, το πιο δημοφιλές εργαλείο για να επεξεργαστείτε διάφορες ρυθμίσεις Ubuntu καθώς και προσθήκη τρίτου πηγές (PPAs), έχει φτάσει version 0.8.0 

, εισάγοντας μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται "Apps", έναν συνδυασμό μεταξύ των ήδη υφιστάμενων App center και πηγή χαρακτηριστικά του Κέντρου. Τα νέα Apps λειτουργία εμφανίζει τις εφαρμογές που είτε δεν είναι διαθέσιμη στο Ubuntu Software Center, ή την έκδοση του USC είναι πολύ παλιά, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να ενημερώσετε με ένα κλικ. Θα μπορούσατε να έχει ήδη κάνει αυτό χρησιμοποιώντας την πηγή και App κέντρο, αλλά ήταν μια μακρά και πολύπλοκη διαδικασία: μπορείτε να ενεργοποιήσετε το PPA, ενημέρωση της cache και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, και τώρα, αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει με ένα μόνο κλικ.  

Install Ubuntu Tweak

 

sudo add-apt-repository ppa:tualatrix/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install ubuntu-tweak
Για τώρα, το Ubuntu Tweak 0.8.0 είναι διαθέσιμη μόνο για το Ubuntu 11,10 και 12,04 . Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε λήψη του deb από το https://launchpad.net/ubuntu-tweak/+download.

 Το Ubuntu  Tweak0.8.0 δεν υποστηρίζει πλήρως το Ubuntu 12,10 . Μπορείτε να το εγκαταστήσετε, αλλά διάφορες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν!

Από το webupd8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου